Spelregels

De homocompetitie hanteert de spelregels van de NEVOBO. Van scheidsen wordt verwacht dat ze voldoende kennis hebben. Zijn er twijfels vraag de dagelijkse leiding naar de regels.

Klik hier voor de Spelregels van de Nevobo.

Het nieuwe seizoen zal gespeeld worden in tijden van Corona. Hierdoor zijn wij verplicht om ons te houden aan de regels van Olympus. Zij kunnen indien dit nodig is altijd aanpassingen doen op regels zodat zij de veiligheid kunnen waarborgen. Lees hier de regels vanuit sporthal Olympus.

 

Scheidsen

Optimale spelregelkennis maakt volleybal voor iedereen leuker! Volleybalmasterz.nl is een mooi platform waar sporters en sportliefhebbers de volleybalspelregels op eenvoudige wijze uitgelegd krijgen.

Uit onderzoek is gebleken dat een gebrek aan spelregelkennis zorgt voor onnodige discussies en irritaties in het veld. Bepaald niet sfeerverhogend. Volleybalmasterz.nl is erop gericht om de spelregelkennis bij volleyballers te vergroten, dus neem vooral een kijkje in deze aantrekkelijke online leeromgeving. Je kunt hier je spelregelkennis oefenen, toetsen en up to date houden via testjes, spelletjes en toetsen.

 

Op nevobo.nl staat ook een overzicht van de spelregels voor alle volleybaldisciplines.