Nieuws

Lieve volleyballers,

 

Zoals jullie weten gaat vanwege de coronacrisis de competitiedag van 5 april niet door. Ook de competitiedag van 10 mei kan helaas geen doorgang vinden. Hierdoor is de homocompetitie volleybal abrupt tot een einde gekomen en kunnen we tot ons grote verdriet geen winnaar aanwijzen. Wij hopen dat het in deze periode allemaal goed met jullie gaat. Mocht dat niet zo zijn voor jezelf en/of je familie/vrienden dan wensen we je heel veel sterkte toe.

 

Ondanks het feit dat we het jammer vinden dat we jullie de komende maanden gaan missen, kunnen we wel melden dat we uiteraard het volgende seizoen al aan het organiseren zijn. Wij gaan ervan uit dat alle teams hieraan graag willen deelnemen, ja toch niet dan? Wij zijn voornemens de eerste twee competitiedagen van het nieuwe seizoen niet in rekening te brengen, aangezien de laatste twee geen doorgang hebben kunnen vinden. Dit is nog wel even afhankelijk van de opstelling van Olympus sporthal want we weten nog niet of zij het geld teruggeven van deze competitiedagen, maar we gaan hier voorlopig nog wel vanuit. Dit is dus nog even onder voorbehoud!

 

Tot slot zijn we nog aan het bekijken of we op de laatste competitiedag, 10 mei, een digitale bijv. Zoom-meeting kunnen organiseren. Dan sluiten we toch nog in stijl af want we missen jullie!

 

Liefs van het voltallige organisatiecomité!