Nieuws

***Nieuwsbericht woensdag 23 september 2020***

Beste sporters,

Het nieuwe seizoen gaat van start in een nieuwe tijd waarin we helaas rekening moeten houden met het COVID-virus. Dit betekent dat wij allemaal ons gezond verstand moeten gebruiken en ons aan de regelgeving van het RIVM en sporthal Olympos moeten houden. Wij hebben geprobeerd al deze regels samen te vatten in een document dat je hier kunt lezen.

Veel plezier met spelen en probeer je te allen tijde aan de regels te houden.

Groeten van de organisatie

***Nieuwsbericht mei 2020***

Lieve volleybalvrienden,

Als alles in de wereld goed gaat😷, gaan we de homovolleybalcompetitie weer opstarten. Hoera!🎉

We hebben van onze sporthal Olympos nieuwe data te horen gekregen, waarvan de eerste al volgende maand is. We willen de inschrijving dus zo snel mogelijk met jullie afronden. De data die we het aankomend seizoen spelen zijn:

  • 27 september
  • 25 oktober
  • 13 december
  • 10 januari
  • 11 april
  • 9 mei (onder voorbehoud).

Afgelopen seizoen konden de laatste twee wedstrijddagen helaas niet gespeeld worden. Om dat te compenseren bieden we alle teams een voucher* aan voor twee wedstrijddagen (totaal 118 euro). Dus als je team afgelopen jaar meespeelde dan betaal je € 370 – € 118 = € 252 voor 6 speeldagen, graag aanvinken op het inschrijfformulier. Teams die nieuw zijn betalen voor een heel jaar (6 speeldagen) dus € 370. Je kunt je team inschrijven via onze website, klik hier om direct in te schrijven.

De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 19 september zodat we de schema’s kunnen gaan opstellen.

Let op: Het nieuwe seizoen zal gespeeld worden in tijden van Corona. Hierdoor zijn wij verplicht om ons te houden aan de regels van Olympus. Zij kunnen indien dit nodig is altijd aanpassingen doen op regels zodat zij de veiligheid kunnen waarborgen. Lees hier de regels vanuit sporthal Olympus.

Het thema van aankomend jaar blijft 🌈Eurovisiesongfestival! Dus je teamnaam heeft net als vorig jaar te maken met het 🌈Eurovisiesongfestival. Let the show begin!

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om weer te beginnen met volleyballen🏐.

Sportieve en gezonde groeten van het bestuur,

Axel, Edwin, Freek en Jan