Nieuws

De laatste speeldag zit er alweer aan te komen en dat willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan… Daarom sluiten wij af met een knalfeest… Komen jullie ook?

 

Wil je spelen maar heb je nog geen aansluiting bij een team; mail info@homocompetitie.nl en laat vooral je telefoonnummer achter. Er zijn nog teams die graag versterking willen.

Amsterdam September 2017 – Nog even en we gaan er weer hard tegen aan. Er moest nog even aan een paar teams worden getrokken die nog in de vakantiemodus stonden, maar ook daar lijkt alles te lukken.

Amsterdam April 2017 – Goed nieuws, ook na de vakantie gaat de leukste competitie van Nederland weer van start. De data zijn inmiddels bekend en de inschrijving staat alweer open. Ga snel iedereen benaderen en vorm weer zoveel mogelijk teams en schrijf je vandaag nog in. Inschrijven kan via de pagina “Inschrijven”, wees er snel bij en profiteer van onze earlybird actie. Wij zien jullie graag allemaal weer op september  24 september 2017 in de Olympushal te Utrecht!