Nieuws

 

***Nieuwsbericht woensdag 2 december 2020***

Sportcentrum Olympos rookvrij

Vanaf 1 augustus 2020 zijn alle schoolterreinen (van basisscholen tot en met het hoger onderwijs) wettelijk verplicht rookvrij. Vanwege de coronacrisis is de ingangsdatum van de implementatie van deze wet uitgesteld naar 1 januari 2021. Vanaf die datum gaat de overheid en ook de Universiteit Utrecht handhaven op de terreinen van het Utrechts Science Park (USP), waartoe ook Sportcentrum Olympos behoort. In december 2020 worden op en rond het sportcentrum de huidige rookvoorzieningen verwijderd en worden er borden en tegels met “rookvrij terrein” geplaatst.

Met ingang van januari 2021 is het dus niet meer toegestaan om op het terrein van Sportcentrum Olympos te roken. Wij vragen u om deze regel tijdig bekend te maken onder de personen, die met u gebruik maken van het sportcentrum. En wij vragen aan u allen om zich te houden aan de regel.

 

***Nieuwsbericht maandag 6 oktober 2020***

We hebben inmiddels Rutte gehoord met aangescherpte regels. Vooralsnog gaan we er van uit dat we in oktober kunnen spelen. We kunnen dat regelen door het spelschema zo te componeren dat teams binnenkomen-spelen-spelen-fluiten-spelen en vertrekken. Dus minder gezelligheid maar wel lekker spelen.

We zijn uiteraard van Rutte’s nukken afhankelijk en Olympos gaat vast naar Rutte’s pijpen dansen, dus hou de site en/of  social media’s in de gaten.

Wij gaan er van uit dat we spelen….blijf flink trainen.

 

 

***Nieuwsbericht  woensdag 23 september 2020***

Beste sporters,

Het nieuwe seizoen gaat van start in een nieuwe tijd waarin we helaas rekening moeten houden met het COVID-virus. Dit betekent dat wij allemaal ons gezond verstand moeten gebruiken en ons aan de regelgeving van het RIVM en sporthal Olympos moeten houden. Wij hebben geprobeerd al deze regels samen te vatten in een document dat je hier kunt lezen.

Veel plezier met spelen en probeer je te allen tijde aan de regels te houden.

Groeten van de organisatie

***Nieuwsbericht mei 2020***

Lieve volleybalvrienden,

De data die we het aankomend seizoen spelen zijn:

  • 27 september
  • 25 oktober
  • 13 december
  • 10 januari
  • 11 april
  • 9 mei (onder voorbehoud).

Het thema van aankomend jaar blijft 🌈Eurovisiesongfestival! Dus je teamnaam heeft net als vorig jaar te maken met het 🌈Eurovisiesongfestival. Let the show begin!

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om weer te beginnen met volleyballen🏐.

Sportieve en gezonde groeten van het bestuur,

Axel, Edwin, Freek en Jan